vivianasu

Thursday, December 15

Mengapa Fazura Menjadi Pilihan Afgan?

weet weet     9:56 PM    


Fazura, pelakon dan pengacara cantik yang baru berjinak-jinak dalam bidang nyanyian dengan lagu Sayangi Dirimu dan Hancur Aku bersama kumpulan Estranged. Fazura sebelum ini pernah dikritik dan dikecam netizen kerana dikatakan lagu yang disampaikannya di peringkat separuh akhir Muzik-Muzik 31 berjudul Hancur Aku kedengaran sumbang dan boleh menjadi sebab kekalahan Estraged. Begitu juga dengan persembahannya di Formula 1 yang dilabel sebagai syok sendiri. Namun ternyata Fazura tidak berputus asa dalam menerokai bidang nyanyian.

Siapa sangka disebalik kecaman dan kritikan ini, penyanyi terkenal Indonesia, Afgan meyakini kemampuan Fazura untuk beraksi bersamanya sebagai penyanyi jemputan konsert jelajah Asia Afgan Sides Malaysia Tour 2016 di lokasi terakhirnya di Miri nanti. Ternyata penyanyi Jodoh Pasti Bertemu itu langsung tidak terkesan dengan kritikan yang dilemparkan kepada Fazura sebelum ini.

Melalui satu temubual antara Afgansyah Reza di program MeleTOP yang dihoskan oleh Neelofa dan Nabil Ahmad, Afgan mengakui Fazura merupakan penyanyi wanita Malaysia yang menjadi pilihannya untuk berduet. Persoalannya, sejauh mana Fazura mampu memperbaiki kualiti nyanyiannya bagi menyaingi kehebatan vokal Afgan pada konsert itu nanti?
loading...
KLIK LIKE JIKA ANDA RASA PERKONGSIAN INI SANGAT BERGUNA


© 2014-2016 Rilekslah. Published By Pro Templates Lab | Designed by Bloggertheme9. Powered By Blogger.